Un scotian adevarat

    • S/ 12.90
    • S/ 12.90

Descripción editorial

SERIA „DIAVOLII ÎNGENUNCHEAȚI “


Este mereu primul și cel mai bun – la orice. Un bărbat care și-a croit singur drumul prin inteligență și voință. Un scoțian puternic și impozant, care poate fi fermecător, dar care urăște viciile. Acesta este lordul prim-judecător al Angliei, Cassius Gerard Ramsay. Misiunea lui: să investigheze unul dintre cele mai cunoscute tripouri din Londra, deținut de una dintre cele mai interesante și mai dezirabile femei pe care le-a cunoscut vreodată.


Cecelia Teague era o orfană pe care o aștepta un viitor sumbru – până când un binefăcător secret din trecutul scandalos al mamei ei îi oferă șansa salvării. Trimisă la o școală prestigioasă și apoi la universitate, Cecelia crede că drumul ei în înalta societate este asigurat. Apoi, dintr-odată, se trezește moștenitoarea unei școli pentru tinere domnișoare… care este totodată și tripou. Acum este nevoită să ducă două vieți: una de lady cuviincioasă, atrasă inexorabil de Lord Ramsay, și cealaltă, de proprietară a unui club al viciilor, care încearcă să-și ferească afacerea de răzbunarea aceluiași bărbat. Ramsay nu are idee că este vorba de aceeași femeie… și Cecelia ar dori ca lucrurile să rămână așa. Dar ce se întâmplă când pasiunea arzătoare și secretele mortale îi obligă să dezvăluie adevărul și să aleagă un drum ce pare imposibil?


Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

GÉNERO
Romance
PUBLICADO
2022
8 de febrero
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
320
Páginas
EDITORIAL
Litera Media Group
VENTAS
PublishDrive Inc.
TAMAÑO
3.5
MB

Más libros de Kerrigan Byrne

2023
2021
2021
2022
2021
2018

Otros clientes también compraron

2016
2016