• 7,99 zł

Publisher Description

Во оваа книга се објаснува еден револуционерен концепт за светски мечинг портал за недвижности (Апп – апликација) со пресметка за потенцијален обрт (милијарди Евра), кој ќе се интегрира во еден софтвер за недвижности (потенцијал на обрт од билиони Евра). Со тоа ќе можат станбени и деловни недвижности, сопствено да се употребат или да се издадат, ефикасно и штедејќи време за посредување. Тоа е иднината на иновативно и професионално посредување на недвижности, за сите агенти на недвижности и за сите заинтересирани за недвижности. Мечинг на недвижности функционира скоро во сите држави, па дури и транснационално.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2017
May 20
LANGUAGE
MK
Macedonian
LENGTH
15
Pages
PUBLISHER
Matthias Fiedler
SIZE
1.5
MB

More Books by Matthias Fiedler