• 22,99 zł

Publisher Description

Una lectura imprescindible per a tots els que encara tenen algun dubte sobre la necessària independència de Catalunya.


Aquest ha estat, des que vam fundar el Cercle Català de Negocis (CCN), al principi del 2009, el nostre convenciment: només amb un Estat propi Catalunya serà viable econòmicament. Com a empresaris, hem viscut prou experiències en els àmbits català, espanyol i internacional per entendre que en un Estat com l’espanyol les nostres empreses mai no tindran un futur merescut com el que tindrem amb un Estat català.


Les nostres empreses són tractades com si fossin competidores directes de les de l’Espanya centralista i, de fet, és així. En conseqüència, l’Estat espanyol, d’origen i mentalitat castellana, fa segles que no té cap intenció d’ajudar-les a desenvolupar-se amb el màxim potencial.


Només amb un Estat propi, doncs, podrem tenir unes estructures que donin suport a un model d’encaix global al món per a les empreses catalanes, i, per tant, un desenvolupament econòmic que portarà el nivell de benestar que els catalans mereixem per la nostra manera de treballar i crear.


Llegint aquest llibre, arribareu al mateix convenciment.


Joan Canadell és enginyer industrial d’organització i màster en Màrqueting i Distribució Comercial per la UPC, i té més de vint anys d’experiència directiva. Albert Macià és llicenciat en Ciències Físiques per la UB i postgrau en Direcció de Màrqueting per la UOC. Empresari i directiu durant més de 25 anys, ha estat responsable comercial i de desenvolupament de negoci en diverses filials de multinacionals europees del sector informàtic.

GENRE
Politics & Current Affairs
RELEASED
2012
November 15
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
181
Pages
PUBLISHER
Ausiàs Pomés Freixa
SIZE
111.6
MB