Kemi for begyndere

    • 99,99 zł
    • 99,99 zł

Publisher Description

Kemiker Elizabeth Zott er ikke nogen almindelig kvinde. Faktisk ville hun være den første til at påpege, at der ikke er noget, der hedder “en almindelig kvinde”. Men vi befinder os i de tidlige 1960’ere, og hendes mandlige kolleger på Hastings Forskningsinstitut har et meget uvidenskabeligt syn på ligestilling. Lige bortset fra én: Calvin Evans, den højt begavede, ensomme, Nobelprisnominerede nagbærer, som bliver forelsket i – af alle ting – hendes sind.


Og resultatet er en kemi, der er værd at skrive hjem om.


Modsat videnskaben er livet ikke noget, der kan sættes på formel, og et par år senere er Elizabeth Zott ikke blot alenemor, men også stjerne i Amerikas mest elskede madlavningsprogram, Vi spiser klokken seks. Elizabeths usædvanlige tilgang til madlavning (med sætninger som: “drys begge sider med natriumklorid og piperin”) viser sig at være revolutionerende. Hendes fanskare vokser støt, men ikke alle er lige glade. Det skyldes, at Elizabeth Zott ikke alene lærer de amerikanske kvinder at lave mad. Hun opfordrer dem også til at udfordre status quo. 


Kemi for begyndere er en hylende morsom, skarpt observerende roman bestrøet med blændende biroller, og den er lige så original og livfuld som sin hovedperson.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2023
21 February
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
508
Pages
PUBLISHER
Hr. Ferdinand
SIZE
1.6
MB

More Books by Bonnie Garmus

2022
2022
2023
2022
2023
2023