Knjiga neobičnih novotarija

    • 69,99 zł
    • 69,99 zł

Publisher Description

Michel Faber je pisac bestselera, miljenik međunarodne publike i kritike, autor djela The Crimson Petal and the White, Ispod kože (najuži izbor za Whitbreadovu nagradu za prvi roman) i još nekoliko knjiga. Osvojio je više nagrada za pripovijetke, a objavljuje u publikacijama Granta, The O. Henry Prize Stories i mnogim drugima. Živi u Škotskoj.

Ovo je novo remek-djelo Michela Fabera, živi portret punokrvnog ljubavnog odnosa okrnjenog udaljenošću, istraživanje koje nas vodi u gore koje vjera može pomaknuti, ali i u one koje ne može.

DAVID MITCHELL

Ne sjećam se da me ijedna knjiga tako neprestano i pouzdano iznenađivala. Potpuno me začarala, uvjerila, i bezrezervno zadivila.

PHILIP PULLMAN

U temelju “Knjige neobičnih novotarija” je pitanje: koga, ili što, volimo i što smo spremni, ili nismo, učiniti u ime te ljubavi? Odgovor je ovaj čudesni, neponovljivi roman.

YANN MARTEL

Kao i svako djelo genijalnog uma, ova knjiga progonila me svih sedam noći dok sam je čitao, a i progoni me i dalje. Priča o vjeri koja će zatraviti i vjernike i nevjernike, priča o ljubavi suočenoj s apokalipsom, priča o ljudskosti u okovima tuđeg svijeta – “Knjiga neobičnih novotarija” očajnički je lijepa, tužna, i nezaboravna.

DAVID BENIOFF

Prevela s engleskoga: Snježana Husić

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
3 August
LANGUAGE
HR
Croatian
LENGTH
512
Pages
PUBLISHER
Vuković & Runjić
SIZE
4.6
MB

More Books by Michel Faber

2021
2021
2021
2021
2021
2021