• 7,99 zł

Publisher Description

Ky libër shpjegon një koncept revolucionar në portalin (app) e njehsimit për pronat e paluajtshme anembanë botës, me një përllogaritje të sasisë së shitjeve të mundshme (Bilion Dollar), i cili integrohet në brendësi të një softueri të agjencisë imobiliare duke përfshirë edhe një vlerësim të pronës (Shitje të mundshme Trilion Dollar).
Kjo do të thotë që pronat e paluajtshme tregtare ose private, të banuara nga vetë pronari ose të dhëna me qira, mund të negociohen në mënyrë efikase dhe të shpejtë. Kjo është e ardhmja e ndërmjetësimit novator dhe profesional për pronat e paluajtshme për të gjithë agjentët imobiliarë dhe pronarëve të pronave. Njehsimi i pronave funksionon pothuajse në të gjitha vendet, bile edhe ndërmjet tyre.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2017
May 18
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
17
Pages
PUBLISHER
Matthias Fiedler
SIZE
1.6
MB

More Books by Matthias Fiedler