• 5,99 zł

Publisher Description

Houd je van hummus? Wil je geld besparen en thuis zelf hummus maken?

Zo ja, lees dan snel verder! Dit boek bevat 20 van de lekkerste hummus recepten. Ze zijn allemaal 100% veganistisch en ze zijn een geweldige bron van eiwitten. Hummus is geweldig om met veel voedingsmiddelen zoals salades, diverse soorten brood (zoals bijvoorbeeld pitabrood), groenten, broodjes te combineren, die je net wat extra’s wilt geven.

Hummus is absoluut heerlijk en heel gezond. Het is ook lekker om te eten als je gewicht wilt verliezen. Gebruik het als vervanging voor vette voedingsmiddelen zoals mayonaise en saladedressing of serveer het op je volgende feestje of maaltijd tijdens de feestdagen en geloof me, iedereen zal ervan houden.

Dit boek is ook een geweldig cadeau voor jezelf of die speciale gezondheidsfreak die je kent. Het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen, kerstdagen of gewoon als je iemand iets speciaals wilt geven.

Ik hoop dat je van deze recepten geniet en me laat weten welke jouw favoriet is! Download dit boek nu en geniet vandaag van je zelfgemaakte hummus.

GENRE
Food & Drink
RELEASED
2017
August 16
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
10
Pages
PUBLISHER
Babelcube Inc.
SIZE
246.2
KB

More Books by Kelli Rae