• 69,99 zł

Publisher Description

Morrigan Kråkh har unnsluppet den dødelige forbannelsen og blitt medlem av Det vunderlige selskap. Hun er blitt lovet beskyttelse, tilhørighet og venner for livet – men får ikke helt den velkomsten hun hadde håpet … 

Morrigan er noe så sjeldent som en vundersmed, men selskapet hjelper henne ikke å bli kjent med kreftene sine. Tvert imot virker det som om de vil undertrykke de mystiske evnene hennes for enhver pris. 

Når medlemmer av selskapet forsvinner, blir de nye vennene til Morrigan utsatt for utpressing og gir henne skylden. Og Esra Skrall, den ondeste mannen som noen gang har levd, gjør alt for å lokke Morrigan vekk fra selskapet med løfter om å lære henne å bruke vunder, en tanke som blir mer og mer forlokkende … Morrigan drømte om en ny start, men har hun i stedet havnet midt i et mareritt? 

JESSICA TOWNSEND bor av og til i London og av og til i Sunshine Coast-området i Australia, der hun vokste opp. Hun har blant annet jobbet som tekstforfatter og redaktør for et dyreblad for barn. Noe av det som fascinerer henne mest, er kollektivtransport og hemmelige selskaper, gamle byer og underjordiske steder, hoteller og museer, halloween og jul, gamle kart og gigantiske katter – og alt dette har sneket seg inn i bøkene hennes. Vundersmed – Morrigans kall er hennes andre roman.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2019
May 20
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
445
Pages
PUBLISHER
Vigmostad & Bjørke AS
SIZE
8.3
MB

More Books by Jessica Townsend