Tour de vulva med Gry Senderovitz

    • 0,99 €

    • 0,99 €

Descrição da editora

Hvad kendetegner et "normalt" underliv? Hvorfor kan man gå til lægen eller gynækologen og få at vide, at alt ser fint ud, når alt ikke føles fint dernede? Hvad kan man selv gøre for at få et bedre forhold til sit underliv og lære sin egen normal at kende? I dette afsnit får Kh Underlivet besøg af en gammel kending, når jordemoder og seksualsemiotiker Gry Senderovitz vender tilbage til podcasten for at guide Emma Libner og lytterne trygt gennem vulvaen og dens mange forskellige variationer i udseende, lyde, lugte, væsker og følelser.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at være præcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig på din krops hemmeligheder. Og dig, der er træt af at gemme bind i ærmet, når du har menstruation. Velkommen til et kropskærligt safe space med et glimt i øjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Emma Libner er uddannet journalist og cand.mag. i Kultur og Formidling, og driver instagramprofilen @kh_underlivet. Derudover holder hun foredrag og rådgiver virksomheder om, hvordan de bedst imødekommer menstruerende personer i deres produktudvikling og forretningspraksis.

GÉNERO
Desenvolvimento pessoal
NARRADOR
EL
Emma Libner
IDIOMA
DA
Dinamarquês
DURAÇÃO
00:45
h min
LANÇADO
2022
26 de abril
EDITORA
Lindhardt og Ringhof
TAMANHO
40,6
MB