Voor uw liefde

    • 12,99 €

    • 12,99 €

Descrição da editora

De nieuwe roman van grootmeester Mario Vargas Llosa, de Nobelprijswinnaar op zijn best
Spanning, humor en erotiek strijden om voorrang in dit weergaloze verhaal over de Peruviaanse bovenklasse
Enrique Cárdenas, een rijke zakenman, wordt door de befaamde redacteur van een boulevardblad ­af­geperst. Als hij diens eisen niet inwilligt worden er foto's gepubliceerd van Cárdenas die zich tijdens een orgie verlustigt aan prostituees en drugs. Dit schandaal zou zijn ondergang betekenen.
Cárdenas' situatie wordt nog nijpender als hij wordt beschuldigd van een moord die gepleegd werd in Cinco Esquinas, een van de armste wijken van Lima. In heel Peru is er slechts een vrouw die de echte dader kan vinden: een cynische journaliste met twijfelachtige moraal, die haar carrière heeft gewijd aan het verwoesten van de reputaties van de tegenstanders van Fujimori's regering. Nu krijgt ze de kans om haar vak eer aan te doen door de waarheid aan het licht te brengen.
Deze nieuwe, spannende roman van Mario Vargas Llosa schildert een levendig portret van de Peruviaanse samenleving tijdens de jaren van de Fujimori-dictatuur en schetst een ontluisterend beeld van de dubbele moraal van de journalistiek. Verluchtigd met een vleugje humor en erotiek leest Voor uw liefde als een ware pageturner.
De pers over Voor uw liefde
'Alles is meesterlijk in deze roman. De ervaren Vargas Llosa blaast ons wederom omver met zijn venijnige ­wijsheid en zijn onuitputtelijke creativiteit.' El País
'Een verwoestend commentaar op de hypocriete ­Peruviaanse bourgeoisie tijdens de Fujimori-jaren.' La Razòn
'La Retaquita is een geweldig personage dat doet denken aan Lisbeth Salander.' La Vanguardia
'In Nederland heb je de Grote Drie, in Spaans-Amerika de Grote Vier: Julio Cortázar, Carlos Fuentes, Gabriel García Márquez en Mario Vargas Llosa.' Vrij Nederland

GÉNERO
Ficção
NARRADOR
BvdS
Bart van der Schaaf
IDIOMA
NL
Holandês
DURAÇÃO
07:40
h min
LANÇADO
2017
10 de outubro
EDITORA
J.M. Meulenhoff
TAMANHO
385
MB