• 4,49 €

Descrição da editora

История за вторите шансове и надеждата, случила се по време на пандемията от Коронавирус.

Докато светът е опустошен от пандемия, Бейб се озовава в капан в собствения си кошмар. Сама у дома, подтисната от посоката, в която животът й е поел и ужасена от болестта, която покосява света, тя решава да се скрие в семейния дом в провинция Минас.

Преминавайки през сериозна творческа криза, Ерик се отказва от всичко и всички преди малко повече от година, вярвайки, че далеч от светлината на прожекторите и натиска на феновете, ще може да преоткрие страстта си към музиката. Когато нищо друго не дава резултат, той решава да се върне на мястото, където открива любовта си към китарата и композирането. Старата къща на най-добрия му приятел беше празна и той щеше да има цялото усамотение, от която се нуждаеше, за да намери пътя си обратно.

Когато Бейб и Ерик се събират отново, всички тези болезнени чувства от миналото излизат на повърхността … както и страстта. Ще бъде ли възможно да се помири с миналото или е твърде късно да започне отначало?

Със способността си да се подхожда към трудни теми по безгрижен начин, А.C. Мейер, автор на „Падам си по нея“ и Серията След залез слънце представя в „Любов от разстояние“ една сладка история за втория шанс и новото начало по време на един от най-трудните моменти, пред които човечеството някога е било изправено.

GÉNERO
Ficção e literatura
LANÇADO
2021
May 18
IDIOMA
BG
Búlgaro
PÁGINAS
80
EDITORA
LitRes
TAMANHO
285
KB

Mais livros de A. C. Meyer & Ивелина Тодорова