Descrição da editora

Aquesta publicació, a càrrec dels Drs. Antoni Riera i Melis i Joan Santanach i Suñol,  presenta un recorregut bibliogràfic per la història de la cuina catalana amb motiu del 500 aniversari de la primera edició del Llibre del coc, atribuït a mestre Robert, cuiner del rei Ferran de Nàpols, impresa a Barcelona als tallers de Carles Amorós, l’any 1520. Aquesta obra va gaudir d’un gran èxit i compta amb més de mitja dotzena d’edicions en català i una desena en castellà amb el títol: Libro de guisados.

La Biblioteca de Catalunya conserva un fons bibliogràfic sobre gastronomia molt ric i aquesta obra mostra un tast de la documentació que s’hi pot trobar.  

El llibre conté entrevistes a especialistes que donen una visió diversa i dinàmica de la cuina, entre ells: Salvador Capdevila, Narcís Comadira,  Laura Conde, Jesús Contreras Hernández, Toni Massanés i Carme Ruscalleda.

El llibre es clou amb una àmplia bibliografia i un llistat de recursos electrònics que contribueixen a la recerca i el coneixement del patrimoni gastronòmic català.

GÉNERO
História
LANÇADO
2020
9/setembro
IDIOMA
CA
Catalão
PÁGINAS
273
EDITORA
EADOP Generalitat de Catalunya
TAMANHO
745.2
MB