Enciclopedia înțelepciunii

    • 5,99 €
    • 5,99 €

Descrição da editora

Proverbele lumii, adunate aici în 107 categorii de învățăminte, sintetizează experiența de secole a literaturilor populare. Așa cum veți vedea în carte, fiecare dintre acestea are propriile învățături morale, dar diferențele între o cultură și alta sunt uneori insesizabile. Tocmai de aceea proverbele au putut fi sintetizate în categorii generale, ele redând aceeași înțelepciune practică în limbaje diferite.

Chiar dacă fac uz pe alocuri de exprimări arhaice, învățămintele din acest volum nu pot fi considerate inactuale. Chiar dacă telefoanele mobile, calculatoarele și Internetul nu sunt prezente în aceste pilde, adevărul etern valabil enunțat de proverbe poate fi adus mereu în actualitate. Aceasta este și intenția autoarei, de a ne aduce în față o nouă întrebuințare și însemnătate a proverbelor, sub o formă nemaiîntâlnită.

Aveți în față o carte inedită, care își propune nici mai mult nici mai puțin decât să vă dezvăluie „secretele reușitei în viață“, nu prin vânzarea unor ponturi, ci printr-o introducere adecvată în pildele înțelepciunii milenare.

GÉNERO
Profissional e técnico
LANÇADO
2013
29 de janeiro
IDIOMA
RO
Romeno
PÁGINAS
356
EDITORA
Grupul Editorial ALL
TAMANHO
508,7
KB

Mais livros de Arina Avram