• 2,99 €

Descrição da editora

SERIA „CVARTETUL FAIRBOURNE”
Când Lady Lydia Alfreton este șantajată din cauza conținutului șocant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie să recurgă la cele mai disperate măsuri ca să strângă banii pentru a răscumpăra paginile incriminatoare. Singura soluție este să accepte un vechi pariu propus de arogantul și periculosul duce de Penthurst. Măcar în acest caz, Lydia consideră că Penthurst este un bărbat pe care nu ar deranja-o să-l jecmănească – și este convinsă că va câștiga.
Penthurst a ajuns de mult la concluzia că Lydia este o femeie pe care căutarea aventurilor ar putea s-o bage în cele mai nebunești necazuri. Dar chiar și el este deosebit de surprins când ea îi face o vizită acasă și se declară dispusă să-și parieze inocența pentru zece mii de lire – un pariu pe care el i-l propusese în glumă, doar ca s-o avertizeze să renunțe la jocurile de noroc.
Când pierde la simpla extragere a unei cărți, Lydia este șocată. Acum are două probleme ** care trebuie să se confrunte: un șantajist hotărât s-o facă să plătească și un duce hotărât să-i îmblânzească purtarea rebelă. Un singur pas greșit, și Lydia va fi compromisă – sau legată de gentlemanul seducător care o poate îmblânzi.

GÉNERO
Romance
LANÇADO
2018
17/Dezembro
IDIOMA
RO
Romeno
PÁGINAS
320
EDITORA
Litera Media Group
TAMANHO
2.5
MB

Mais livros de Madeline Hunter