Îndrăznește să conduci Îndrăznește să conduci

Îndrăznește să conduci

prin muncă neînfricată, conversații dificile și implicare deplină

    • USD 7.99
    • USD 7.99

Descripción editorial

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER


„Îndrăznește să conduci îți va zgudui toate convingerile despre leadershipul curajos.”

— Tarana Burke, inițiatoarea #MeToo


„Îndrăznește să conduci vorbește despre adevăratul leadership: tenace, izvorât din inimă, dar manifestând tărie de caracter.”

— Brook J. Leonard, United States Air Force


„O hartă indispensabilă oricui aspiră să fie un lider prezent, atent și curajos.”

— Sheryl Sandberg, COO Facebook Inc.


Îndrăznește să conduci sintetizează cei 20 de ani pe care Brené Brown i-a petrecut cercetând curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia. Structurată în patru părți care prezintă principii esențiale pentru leadershipul curajos, este o carte îndrăzneață tocmai pentru că autoarea își dezvăluie propriile slăbiciuni. Acceptă-i provocarea: învață și tu să îți confrunți vulnerabilitatea și renunță la armura grea, prima piedică în calea curajului. Vei afla că, pentru a îndrăzni să conduci, trebuie să îți redescoperi însușiri unice, profund umane. 


BRENÉ BROWN, doctor în asistență socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universității din Houston, program finanțat de Fundația Huffington. Și‑a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia, și este autoarea a cinci cărți, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de către cotidi­anul New York TimesThe Gifts of ImperfectionDaring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil, Curtea Veche Publishing, 2016), Rising StrongBraving the Wilderness (Curajul în sălbăticie, Curtea Veche Publishing, 2018) și Dare to Lead (Îndrăznește să conduci).


Discursul ei de la conferințele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 35 de milioane de vizualizări, numărându‑se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume.


Brené locuiește în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de mai bine de trei decenii, și cu copiii lor, Ellen și Charlie.

GÉNERO
Negocios y finanzas personales
PUBLICADO
2019
2 de noviembre
IDIOMA
RO
Rumano
EXTENSIÓN
381
Páginas
EDITORIAL
Curtea Veche Publishing
VENTAS
SC CURTEA VECHE PUBLISHING SRL
TAMAÑO
5.5
MB

Más libros de Brené Brown

Desafiando la tierra salvaje Desafiando la tierra salvaje
2019
Más fuerte que nunca Más fuerte que nunca
2023
Dare to Lead Dare to Lead
2018
Daring Greatly Daring Greatly
2012
A arte da imperfeição A arte da imperfeição
2020
A coragem de ser imperfeito A coragem de ser imperfeito
2013