Pisa Pisa

Pisa

De Aarde en haar Volken, 1887

    • USD 4.99
    • USD 4.99

Descripción editorial

Met eeuwenlange literatuur is het onvermijdelijk dat sommigen tussen wal en schip vallen. We jagen op werken uit het publieke domein en herstellen ze zodat ze niet verloren gaan voor de wereld.

Wie zijn wij? Wij zijn Cairn Press. Onze achtergrond ligt in ontwerp, uitgeverij, typografie en technologie. Deze vaardigheden voeden onze missie om Public Domain eBooks van de hoogste kwaliteit online beschikbaar te maken, tegen een betaalbare prijs. We geven ze de behandeling die ze verdienen; ons eigen proces herstelt boeken voor een betere algehele gebruikerservaring wat betreft ontwerp, leesbaarheid en compatibiliteit met e-readers.

Ontdek een stukje geschiedenis met dit eBook in digitale editie van Pisa: De Aarde en haar Volken, 1887, door Anonymous. Met zorg gerestaureerd en trouw aan het originele werk, wordt dit werk door geleerden als cultureel belangrijk beschouwd en vormt het een fundamenteel onderdeel van de kennisbasis van onze beschaving. Haal vandaag nog uw exemplaar op.

Genres: Pisa (Italië) – Beschrijving en reizen

GÉNERO
Ficción y literatura
PUBLICADO
2024
27 de marzo
IDIOMA
NL
Neerlandés
EXTENSIÓN
85
Páginas
EDITORIAL
Cairn Press
VENTAS
Cairn Press
TAMAÑO
1.5
MB

Más libros de Anonymous

The Romance of Lust, or Early Experiences The Romance of Lust, or Early Experiences
2024
How to hypnotize How to hypnotize
2024
The history of a tame robin The history of a tame robin
2024
The life, trial and conversations of Robert Emmet, Esq., leader of the Irish insurrection of 1803 The life, trial and conversations of Robert Emmet, Esq., leader of the Irish insurrection of 1803
2024
Ibong Adarna Ibong Adarna
2024
The Arctic World The Arctic World
2024