• 29,99 lei

Publisher Description

För evigt
Infernot slår till utan förvarning, men Draco Dante klagar inte när familjens nedärvda fenomen för den mystiska skönheten Shayla i hans väg. Hon får hans blod att sjuda och de hamnar i säng, men nästa dag är hon försvunnen.

Draco letar i månader efter kvinnan som ödet har sett ut åt honom, och när han äntligen hittar henne ska hon precis föda deras barn. De gifter sig snabbt, men Draco slits mellan passion och tvivel eftersom det finns en hel del gammalt groll mellan deras familjer. Är Shaylas känslor för honom äkta eller har hon några baktankar?
Parker's Retreat
Den nye gästen väcker Mia Parkers nyfikenhet redan innan han anlänt till hennes flotta spa-hotell. Inte nog med att han är tillräckligt förmögen för att hyra hela anläggningen, han har också valt att resa runt halva världen för att komma till just henne ...

Men i samma stund som Benedict del Castillo stiger iland på kajen till Parker's Retreat inser Mia att det förflutna har kommit ikapp henne. Den nye gästen är ingen mindre än den snygge främling hon upplevt sin mest passionerade natt med, han är dessutom far till hennes son. Och värst av allt ... han vet inte om det.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2012
December 4
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
409
Pages
PUBLISHER
Harlequin
SIZE
3.1
MB

More Books by Catherine Mann & Emilie Rose