Glimt af håb

    • 104,99 lei
    • 104,99 lei

Publisher Description

Lina Vilkas er en femtenårig spirende kunster og omgivet af en kærlig familie under Anden Verdenskrig. En aften braser den sovjetiske sikkerhedstjeneste, NKVD, ind i familiens hjem i Litauen og tager hele familien med sig.


Lina, hendes mor og lillebror bliver adskilt fra Linas far og mast ind i en beskidt togvogn, hvorefter en lang rejse nordpå begynder. De bliver anbragt i en af Stalins arbejdslejre nord for polarcirklen, den koldeste afkrog af Sibirien. Her bliver familien tvunget til at grave efter roer, mens de kæmper for at overleve under voldsomt grusomme forhold.


Lina finder dog trøst i sin kunst, idet hun omhyggeligt og under stor risiko dokumenterer hændelserne i lejren ved at tegne dem, alt imens hun håber, at hendes beskeder på et tidspunkt vil nå hendes far, så han ved, familien stadig er i live.


’Glimt af håb’ er roman om en lang og sindsoprivende rejse, der spænder over flere år og 10.500 kilometer.


”Sepetys sprog er afdæmpet, kraftfuldt og ligeså usminket som det landskab, hvor hendes karakterer kæmper for at overleve … Få bøger er smukt skrevet, endnu færre er vigtige; denne roman er begge dele.” – Washington Post

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
30 May
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
352
Pages
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
5.6
MB

More Books by Ruta Sepetys

2022
2023
2022
2022
2022
2022