• 14,99 lei

Publisher Description

Nora Roberts négy részbõl álló regénysorozatának címszereplõje a négy gyerekkori barátnõ, Parker, Emma, Laurel és Mackensie. Kislány korukban mindig esküvõset játszottak, felnõttként pedig megalapították a Kézfogó rendezvényszervezõ ügynökséget. Az elsõ történetben Mackensie életét ismerjük meg közelebbrõl. 


A tehetséges esküvõi fényképész feladata a szenvedélyek, a röpke pillanatok és az emlékezetes események megörökítése. Mûvészi fotóin örömtõl sugárzó menyasszonyok mosolyognak, büszke szülõk könnyeznek, meghatott rokonok ünnepelnek. Hivatása a boldogságról szól, a saját életébe mégsem meri beengedni az érzelmeket. Miért nem bízik másokban és magában? Mi történik, ha találkozik egy olyan férfival, aki megrendíti a világát, és rádöbbenti a saját gyávaságára? Vajon a félelem és a bizalmatlanság gyõzedelmeskedik, vagy van remény a csodára? Miért játszik olyan fontos szerepet a történetben egy kék pillangó, és egy mindent meghatározó gyerekkori pillanat? 


Mindenre választ kapunk, ha elmerülünk a négy barátnõ világában, és megismerkedünk a bájos humorral átszõtt, kedves történet szereplõivel.

GENRE
Romance
RELEASED
2011
19 November
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
GABO Kiadó
SIZE
2.8
MB

More Books by Nora Roberts