Mississippi Jam

    • 49,99 lei
    • 49,99 lei

Publisher Description

Ute i dypet finnes de, likene av de tyske ubåtmannskapene som under annen verdenskrig lå ved munningen av Mississippi og ventet på amerikanske oljetankere. Som barn hadde førstebetjent Dave Robicheaux mareritt om de døde sjøfolkene. Som student kom han tilfeldigvis over vraket av en av båtene mens han dykket. Det er denne hendelsen som mange år senere – i et New Orleans på vei mot tusenårsriket – setter både hans og andres liv i fare.
Hvorfor er en jødisk organisasjon og en dreven skurk fra det irske miljøet interessert i båten? Hvor kommer den italienske mafiaen inn i bildet? Og ikke minst: hvem er egentlig Will Buchalter, mannen som målbærer ideer som skulle vært knust en gang for alle i 1945, og som ikkeskyr noen midler for å lokalisere ubåten?
Er det grobunn for slike ideer i dagens USA? Må hver generasjon ta sin kamp med disse mørke kreftene? Hvem står bak drapene på svarte narkolangere, som alle blir funnet med hjertet skåret ut og en rose i såret? Kan ondskapen i det hele tatt bekjempes av vanlige, høyst feilbarlige mennesker?

GENRE
Crime & Thrillers
RELEASED
2023
8 November
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
300
Pages
PUBLISHER
Skinnbok
SIZE
1.8
MB

More Books by James Lee Burke

2010
2010
2024
2024
2023
2023