Publisher Description

Vëllim me poezi mbi natyrën, njerëzit dhe jetën. Znj. Dizdari sjell në këtë libër meditimet e saja personale të 20 vjetëve të fundit.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
July 6
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
39
Pages
PUBLISHER
DEA Music and Art Studio
SIZE
8.6
MB

More Books by Adriana Priftuli Dizdari