Publisher Description

Vëllim me poezi mbi natyrën njerëzit dhe jetën. Znj. Dizdari ka derdhur në vargje meditimet e saj në këtë permbledhe me poezi.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
6 July
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
39
Pages
PUBLISHER
DEA Music and Art Studio
SIZE
8.3
MB

More Books by Adriana Priftuli Dizdari