Indvandrerne Indvandrerne

Indvandrerne

    • 65,00 kr

    • 65,00 kr

Utgivarens beskrivning

Kristina og hendes mand, Karl-Oskar, er med deres familie ankommet til det store ukendte Amerika for at skabe sig en bedre tilværelse end den, de opgav i Sverige. De forbløffes over den enorme teknologiske udvikling i den pulserende New York City og begiver sig vestpå for at finde et sted, hvor de kan slå sig ned som bønder. Undervejs rejser Karl-Oskars bror Robert og hans trofaste ven Arvid fra dem med kurs mod Californiens guldminer på jagt efter eventyr og rigdom. Livet i guldminerne byder imidlertid på lige så mange hårde prøver som det landliv, resten af familien efterstræber.

"Indvandrerne" er andet bind i Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen". Bogen er oprindeligt udgivet i 1952.

Vilhelm Mobergs historiske romanserie "Udvandrersagaen" fortæller den spændende historie om en svensk familie, der i midten af 1800-tallet rejser til Amerika for at få sig et bedre liv. Romanerne er filmatiseret flere gange, senest af Erik Poppe i 2021.

Den svenske journalist, dramatiker og forfatter Vilhelm Moberg (1898-1973) er særligt kendt og elsket for serien "Udvandrersagaen" om de svenske udvandrere, der rejste til Amerika i midten af 1800-tallet. Vilhelm Moberg begik selvmord i 1973, men opnåede inden da stor anerkendelse både i sit hjemland og i udlandet, hvor hans bøger udkom i store oplag.

GENRE
Skönlitteratur
UPPLÄSARE
RW
Randi Winther
SPRÅK
DA
Danska
SPELTID
18:21
tim min
UTGIVEN
2022
1 juni
UTGIVARE
Lindhardt og Ringhof
STORLEK
939,3
MB