• 49,00 kr

Utgivarens beskrivning

Kerrostaloasunnossa on miehen ruumis. Huoneistosta ei löydy puhelinta eikä tietokonetta, mikä hidastaa tutkintaa. Kaiken lisäksi ovessa oleva nimi ei kuulu asunnon haltijalle.

Murhatun miehen taustaan ei näytä liittyvän mitään, mikä antaisi syyn raakaan veritekoon. Lähipiirin mukaan hän oli viettänyt normaalia elämää töineen ja harrastuksineen.

Kun kaksi viikkoa myöhemmin löydetään toinen uhri murhattuna omaan autoonsa, rikoskomisario Simppa tiimeineen tietää etsivänsä sarjamurhaajaa. Tekojen toteutustapa on samanlainen, ja tämänkin murhan motiivi on hämärän peitossa. Lopulta poliisien tutkinta johtaa synkän ja havahduttavan rikollisuuden jäljille, jossa viattomia uhreja on lukematon määrä.

Kohtalokas kutsu on kolmas osa dekkarisarjaa, jossa toisen polven suomalainen, rikoskomisario Simppa selvittää pirkanmaalaisia murhamysteerejä.Pertti Laine (s. 1949) on Lempäälässä asuva taloustieteen maisteri. Hän on tehnyt pitkän työuran liike-elämässä. Laineen dekkarisarjan avausteos Pisto sydämeen ilmestyi 2018. Tuota ennen julkaistiin hänen esikoisromaaninsa Perheenisä (2016).

GENRE
Skönlitteratur
UPPLÄSARE
TR
Tommi Rantamäki
SPELTID
09:58
tim min
UTGIVEN
2020
November 19
UTGIVARE
SAGA Egmont
SPRÅK
FI
Finska
STORLEK
422.1
MB