• 175,00 kr

Utgivarens beskrivning

Ambra Vinter er journalist på Sveriges største nyhedsavis. Kort før jul bliver hun sendt til Kiruna i det allernordligste, snedækkede Sverige på en opgave, ingen andre vil have. Samtidig har Ambra sine helt egne grunde til at ville undgå Kiruna. På hotellet møder hun Tom Lexington, en tidligere elitesoldat, der slikker sårene oven på et helikopterstyrt og en tilfangetagning. På trods af deres åbenlyse tiltrækning er Tom ikke kommet sig over sin ekskæreste, der forlod ham for en anden, og efter en svidende afvisning beslutter Ambra sig for, at hun er bedre tjent uden ham.

Da hun på grund af et aflyst fly må blive i Kiruna, mødes de igen, og mod begges forventning vender tiltrækningen tilbage. Men for Tom er fortiden svær at ryste af sig. Og da Ambra opdager, hvad der skete, dengang han blev taget til fange i Tchad, må hun gøre op med sig selv, hvor meget hun tør stole på ham.

"Vovestykket" er en medrivende kærlighedshistorie om to stærke mennesker med skrammer på sjælen. Om at konfrontere sin fortid og finde modet til at satse på kærligheden.

"Vovestykket" er tredje, selvstændige bog i svenske Simona Ahrnstedts romantiske samtidsserie, der også tæller "Arvingen" og "Løftet". Hendes bøger har solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige og udkommer på mere end 17 sprog. "Arvingen" er den første svenske kærlighedsroman, der er blevet oversat og udgivet i USA.

GENRE
Romantik
UPPLÄSARE
SEN
Sara Emilie Nielsen
SPELTID
19:12
tim min
UTGIVEN
2017
15 september
UTGIVARE
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRESENTERAS AV
Audible.com
SPRÅK
DA
Danska
STORLEK
1
GB

Andra lyssnare köpte även