• 85,00 kr

Utgivarens beskrivning

"Erling følte sig pludselig beslutsom. Han er manden der kan handle. Han tager revolveren op af lommen. Der ligger nogle løse patroner i bunden af lommen, han tager magasinet ud og putter dem i.
- Hvad er det du vil, siger Lust forbløffet. Du er da ikke rigtig klog. Er det en attrap, eller hvad?
- Det er ikke en attrap. Det er en rigtig skyder, Lust.
- Læg den væk! siger Lust meget højt og skarpt, lade være med at sidde der skidefuld og rode med den.
Erling putter revolveren i lommen, så rejser han sig tungt og går ned ad trappen."

"Bytte" er historie om en gruppe rodløse mennesker, der på forskellig vis forsøger at finde kærligheden og meningen med tilværelsen. Men alt for ofte ender med at finde det modsatte...

Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller.

Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema.

Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.

GENRE
Skönlitteratur
UTGIVEN
2016
12 december
SPRÅK
DA
Danska
LÄNGD
233
Sidor
UTGIVARE
Lindhardt og Ringhof
STORLEK
1
MB

Fler böcker av Carl Bang