• 65,00 kr

Utgivarens beskrivning

Decembar. Sestre Ana i Sara su doputovale kod prijateljice da proslave praznike i upoznaju se sa čarima grada „koji nikad ne spava“. 

Da li su zato osuđene na nemilost lukavog čoveka, kavaljerskih manira? 


S druge strane grada, poznati glumac, Tomas Adams, saznaje da je njegova ćerka prodala nevinost. Iz hira. 

Ako na tragediju odgovorimo ljubavlju, da li je to onda tragedija? 

Vođen besom i osećajem nemoći, Tomas će uraditi nešto što će potpuno promeniti njegov život. 


Da li se, posle teških situacija u životu, osećamo potpuno beznadežno ili se, uvek, u nekome ili nečemu pojavi novi smisao? 


Očaravajuća priča o dvoje naizgled različitih, ali veoma sličnih ljudi koji se upoznaju u očajnim okolnostima i kroz neuobičajene situacije. 


Nesvakidašnje uzbudljiv, ovaj roman će Vas podstaći na razmišljanje o sitncama koje zanemarujemo. Da li baš ništa na ovom svetu nije sasvim slučajno? Prava ljubav u pogrešno vreme ili pogrešna ljubav u pravo vreme? 

Možda nismo svesni koliko grešimo time što mislimo da je bilo šta pogrešno. Možda je, ipak, u životu sve pravo. I mesto. I vreme. I ljudi. 


Roman koji će Vas ostaviti bez daha i vratiti Vam dah, mnogo puta. Izuzetna priča o pravim vrednostima, licemernim, lošim i osvetoljubivim ljudima; o zabludama i predrasudama koje su prevaziđene. 


Priča o odlučnoj i hrabroj devojci, koja pomera granice sopstvene izdržljivosti; priča o devojci koja je grešila, ali i donosila prave odluke. Priča o bolu, ljubavi i drugim, jakim emocijama. 

GENRE
Romantik
UTGIVEN
2015
1 april
SPRÅK
SR
Serbiska
LÄNGD
136
Sidor
UTGIVARE
New look entertainment
STORLEK
1
MB