Dette er Lean

Løsningen på effektivitetsparadokset

    • 179,00 kr
    • 179,00 kr

Publisher Description

Lean er verdens mest utbredte ledelsesfilosofi og benyttes i alle bransjer. Men konseptet er ikke definert og blir ofte misforstått. Dette er lean – løsningen på effektivitetsparadokset ble lansert i oktober 2011 og har blitt oversatt fra svensk til engelsk, dansk, finsk, norsk, fransk og polsk. Boken er solgt i over 140 000 eksemplarer. Gjennom et klart og kortfattet språk og inngående eksempler gir boken leseren en bedre forståelse av det grunnleggende ved lean. Den har revolusjonert oppfatningen av lean blant både sjefer og ansatte.

Boken innfører konseptet effektivitetsparadokset og hevder at de fleste organisasjoner har en gal forståelse av hva effektivitet egentlig er.
Forfatterne mener at organisasjoner som fokuserer for mye på effektiv utnyttelse av ressurser (den tradisjonelle og vanligste formen for effektivitet), skaper merarbeid for seg selv. Jo mer organisasjonene anstrenger seg for å være effektive (det vil si å gjøre noe hele tiden), desto mer ineffektive blir de (siden de bruker tid på ikke-verdiskapende arbeid).
Dette er lean viser hvordan du kan løse dette paradokset.

GENRE
Business & Personal Finance
RELEASED
2012
12 December
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
166
Pages
PUBLISHER
Rheologica Publishing
SIZE
8.9
MB

More Books by Niklas Modig & Pär Åhlström

2012
2012
2022
2022
2015
2015