El petit robot de fusta i la princesa tronc

  • 85,00 kr
  • 85,00 kr

Utgivarens beskrivning

Un conte de fades atemporal de Tom Gauld, dibuixant de còmics aclamat i guardonat, col·laborador de la revista New Yorker i autor de diverses novel·les gràfiques.

Fa molts anys que el rei i la reina volen tenir un fill. El seu desig es veu doblement acomplert amb l’arribada d’un petit robot de fusta i una princesa encantada, que creixen envoltats d’amor. Només hi ha un petit obstacle: cada nit, quan la princesa s’adorm, es converteix en un tronc, i només se la pot despertar amb les paraules màgiques «Desperta’t, tronquet, desperta’t».

Els germans són inseparables, però un dia la princesa adormida és víctima d’una confusió i va a parar al nord gèlid. La gesta de rescatar-la i tornar-la sana i estàlvia al regne recau en el seu fidel germà. Els esperen una sèrie d’aventures fascinants, amb boscos obscurs, animals servicials, fades empipadores, un púding màgic, una vella dins d’una ampolla i, finalment, un desenllaç impetuós que farà les delícies dels lectors de totes les edats.

La crítica ha dit:
«Un llibre d'una tendresa extraordinària. He patit per la princesa tronc, m'han encantat totes les aventures que no s'arriben a veure i he ovacionat la família d'escarabats.»
Neil Gaiman

«Tom Gauld ha convertit un meravellós conte de fades clàssic en un àlbum il·lustrat que encerta en tot.»
Oliver Jeffers

«Aquestes pàgines contenen tot un univers. És un llibre divertit, intel·ligent i tendre.»
Jillian Tamaki

«Tom Gauld és un dels millors narradors del moment i aquí hi trobem tot el que sempre fa tan bé. Aquest àlbum és bonic i captivador, està narrat amb gran destresa i té vida pròpia. Quina enveja.»
Jon Klassen

«No sabia queel món necessitava un altre conte de fades fins que he llegit aquest llibre tan divertit, preciós i perfecte.»
Carson Ellis

 • GENRE
  Barn
  UTGIVEN
  2022
  5 maj
  SPRÅK
  CA
  Katalanska
  LÄNGD
  40
  Sidor
  UTGIVARE
  Penguin Random House Grupo Editorial España
  STORLEK
  42,6
  MB

  Fler böcker av Tom Gauld

  2019
  2023
  2022
  2022
  2022
  2022