Utgivarens beskrivning

Megélni Vietnámban és hazaérni életben arra elit képzés szükséges, mentális es fizikai gyakorlat és valόdi kapcsolatok kellenek. Ha zavarba voltunk, nem figyeltünk oda, nem engedelmeskedtünk, mellőztünk, vagy elfelejtetük miért voltunk ott, nem maradtunk volna életben túl sokáig.

Higgye el nekem, sok minden megzavart minket. Egyesek köztünk drogfügök, alcoholfügök, sexfügök lettek, mentén haladtak, vagy mas veszélyes dolgokat csináltak, és mind ez történt mielőtt lenne nekünk idönk missziόba menni és az ellenségel találkozni, nem csak ember formába hanem kigyόk, betegségek, és dzsungely állatok formába, amelyek a trόpusi klimában éltek.

Ebben a könyvben én írtam az izgalmas és érdekes mesét az en kiképzéseim, élményeim és kapcsolatoim szerint mint Irnok Őrmester az Amérikai hadseregben, a 75ös Ejtőernjős Kommandόsokkal 1969 1970-ben, felderitő osztagokba voltunk ellenséges vonalak mögött. 1971-ben kommandόs tanácsadό, a masodik Erdőőr Kommand-nál voltam a hegy dzsungelben a hatodik határi táborban, a Plei Mrong fallu, Déli Vietnámban a kambodzsai határ mellett. Én tanítottam az erdőőr háború technikákat és kiképeztem a Mountain Yard-ot és a Viétnámi katonákat, segéd voltam nekik áthelyezni a kirabolt civil fallusiakat.

A mese kezdödik a fizikai háborúval Viétnámban, és folytatόdik a spiritualis háborúval melyik naponta a lelkedben történik. A spiritualis birodalomrol sok kérdésre választ fogtok kapni és a hittetek újra fog szülni. Úgy imádkozom, és azt akarnám hogy az en mesém megvilágitsa a háborút a jό (Isten) és a rossz (Satan) között amelyiket ellenetek, a lelketek ellen vezetik.

Kényelmesen helyezétek magatokat és élvezeték ezt a rövid és hatalmas mesét. A célom az hogy amikor befejezed ennek a könyvnek az olvasását, bemutatlak majd Jezus Krisztusnak, aki a te megmentöd és a Becsület Érem Nyerő. Ő szeret téged, és egy jό erős kapcsolatot akar veled, egy melyik téged meg fog váltani egy új emberre. A te lelkedért írtam ezt a könyvet.

Irό Danny Clifford

GENRE
Skönlitteratur
UTGIVEN
2014
2 november
SPRÅK
HU
Ungerska
LÄNGD
42
Sidor
UTGIVARE
Danny Clifford
STORLEK
672
KB

Fler böcker av Danny Clifford