Eroi ai istoriei

O scurtă istorie a civilizației din vremurile străvechi până în zorii epocii moderne

    • 129,00 kr
    • 129,00 kr

Utgivarens beskrivning

Istoricul Will Durant prezintă viețile și ideile celor care au ajutat la definirea civilizației, de la începuturile sale până în lumea modernă.


Volumul Eroi ai istoriei surprinde înțelepciunea și optimismul, cunoașterea și abilitatea unică de a explica evenimente de care dă dovadă Durant. Asemenea întregii sale bibliografii, această carte prezintă istoria civilizației noastre spre binele și spre edificarea viitoarelor generații – o moștenire potrivită lăsată de cel mai iubit istoric și filosof american.


Opera lui Durant se remarcă prin talentul său unic de a transmite idei complexe pe înțelesul oricui, fără să slăbească analiza rațională a personalităților istorice și a acțiunilor acestora. Eroi ai istoriei urmează această tradiție de a aduce filosofia și istoria aproape de cititor și de a le transforma în lecturi plăcute.


„Durant își dovedește din nou talentul de a populariza istoria și, în special, abilitatea remarcabilă de a sintetiza gândiri și evenimente complicate... Acest volum își va găsi un public numeros în rândul celor care doresc o introducere în istoria lumii.“ Publishers Weekly


„Pentru publicul larg, acest volum va fi o lectură plăcută și informativă, oferind o bază pentru aceia dintre noi care doresc să cunoască mai multe despre istoria civilizațiilor lumii.“ Booklist

GENRE
Faktaböcker
UTGIVEN
2022
16 februari
SPRÅK
RO
Rumänska
LÄNGD
400
Sidor
UTGIVARE
Litera Media Group
STORLEK
4
MB

Fler böcker av Will Durant

2012
2012
2002
2018
2022
2020