Helsinki Finland Helsinki Finland

Helsinki Finland

Pink Skateboard

Utgivarens beskrivning

Tämän kirja on tarkoitettu kaikille, jotka Helsingin kaduilla ja kujilla liikkuvat. Me päätimme kiertää kävellen reitin, jonka varrella olisi paljon mielenkiintoisia paikkoja ja liikkeitä. Mihin veisimme ystävän joka ei koskaan ole ollut Helsingissä? Valitsimme reitin, joka kulkee Punavuoresta Esplanadin puistoon. Sieltä jatkoimme matkaa Senaatintorin kautta Aleksanterinkadun liepeille. Päivästä tuli ikimuistoinen.


_____________________________________
ELINA MANNINEN

Elina Manninen on helsinkiläinen valokuvaaja. Hän on erikoistunut kuvaamaan lapsia ja perheitä sekä lifesyle kuvauksia että lasten muotia. Hänen kuviaan on ollut mainoskampanjoissa, kirjoissa ja lehdissä kuvituskuvina ja hänen kuviaan ostetaan ympäri maailmaa kansainvälisten kuvapankkien kautta.JOHANNA NORDBLAD

Helsinkiläinen Johanna Nordblad on ammatiltaan Art Director. Hänellä on 15-vuoden kokemus digitaalisesta mediasta ja lapsiperheille suunnatun markkinointiviestinnän suunnittelusta ja tuotannosta. Hän on ollut mukana luomassa ja suunnitellut Suomen tunnetuimpia hahmokonsepteja ja suunnitellut hahmot mm. S-ryhmän Onni Oravan, Suomen Hiihtokeskus- yhdistyksen Werneri-jäniksen, Helsingin kaupungin matkailutoimiston Helppi-hahmon.

 • GENRE
  Kropp och själ
  UTGIVEN
  2014
  26 november
  SPRÅK
  FI
  Finska
  LÄNGD
  101
  Sidor
  UTGIVARE
  ELINAandJOHANNA.COM
  STORLEK
  53,8
  MB

  Fler böcker av Johanna Nordblad

  Helsinki Finland Helsinki Finland
  2014
  Belgrade Serbia: Freediving Belgrade Serbia: Freediving
  2014
  STREET PHOTOGRAPHY PARIS STREET PHOTOGRAPHY PARIS
  2014
  Underwater Underwater
  2014
  Söpölit, minkä värinen? Söpölit, minkä värinen?
  2014
  Ihanat kahvilat Helsinki Finland Ihanat kahvilat Helsinki Finland
  2015

  Andra kunder köpte även