Hvem bryr seg om palestinerne‪?‬

    • 139,00 kr
    • 139,00 kr

Utgivarens beskrivning

Hvem bryr seg om det palestinske folket? I løpet av de siste hundre årene har palestinernes liv ikke vært noen dans på roser. I denne boka, som er skrevet av en norsk forfatter, skal vi se på hvordan palestinerne er blitt påvirket av det som har skjedd de siste hundre årene.

Hvordan påvirket den massive jødiske innvandringen de araberne som bodde i landet? Hvorfor ble mange palestinske arabere flyktninger da Staten Israel ble etablert i 1948? Hvorfor er ikke flyktningproblemet løst mer enn 60 år senere? Hvordan har livet vært for de araberne som har fått israelsk statsborgerskap? Hvordan er det med menneskelige rettigheter for de palestinske araberne?

I denne boka får du mange fakta som du antagelig aldri har hørt om. Hvis du virkelig bryr deg om palestinerne, er dette den rette boka for deg.

Selv om boka er skrevet av en kristen forfatter, og selv om bokas konklusjoner er basert på det kristne budskapet, er hovedinnholdet i boka basert ene og alene på historiske hendelser de siste hundre årene.

GENRE
Politik och aktuella händelser
UTGIVEN
2011
20 oktober
SPRÅK
NB
Norska (bokmål)
LÄNGD
133
Sidor
UTGIVARE
Jon Andersen
STORLEK
321,3
KB

Fler böcker av Jon Andersen

2012
2011
2011