Jorden under os 1 - De sidste zoner Jorden under os 1 - De sidste zoner

Jorden under os 1 - De sidste zoner

  • 99,00 kr
  • 99,00 kr

Utgivarens beskrivning

Jeg hedder Titan Star. Jeg er præsidentens søn. Jeg er populær og rig. Hvad mere kan man ønske sig?

En virkelig medrivende og dramatisk fremtidsdystopi med to fascinerende og troværdige unge hovedpersoner, Vega og Titan, der hver især og sammen kæmper mod et smuldrende samfundssystem, forræderiske forældre og dræbende uhyrer. De må bruge mod, beslutsomhed og kærlighed i kampen mod de onde kræfter, der forsøger at redde sig selv på bekostning af det, der er tilbage af verden.

”JORDEN UNDER OS – De sidste zoner” foregår i en uhyggelig fremtid om cirka 100 år. Der er ikke mange mennesker tilbage på jorden, som er blevet invaderet af nogle uhyggelige eksistenser fra rummet. Disse væsener, en skræmmende blanding af uhyrerne fra Stranger Things og zombier, kommer frem om natten og dræber mennesker, hvis de møder nogen.

Folk bor i beskyttede zoner og vover sig aldrig uden for murene. Der er ikke kontakt mellem de enkelte zoner, men alle zoner bidrager på forskellig vis til den zone, hvor Newport, præsidentens by, ligger. Her lever magthaverne i luksus, mens folk i zonerne lever i relativ elendighed og uvidenhed om, hvordan det hele egentlig hænger sammen.

I historien følger vi på skift to personer, dels pigen Vega fra zonen ’Grape Valley’, hvor folk slider for at producere landbrugsvarer, vin m.m. til Newport; dels Titan Star, præsidentens søn, der lever et ensomt liv i en stor luksuslejlighed, opvartet af en personlig tjenerinde. Hans far har travlt med et stort projekt, nemlig at etablere en kæmpe rumstation, hvor han og samfundets øvrige spidser og deres familier skal flygte til og slå sig ned, inden de uhyggelige væsner udsletter alt liv på jorden.

De to unge mennesker mødes ad dramatiske omveje, og deres skæbner flettes sammen i kampen mod Titans onde far og hans skumle og egoistiske planer.

 • GENRE
  Barn
  UTGIVEN
  2019
  8 oktober
  SPRÅK
  DA
  Danska
  LÄNGD
  286
  Sidor
  UTGIVARE
  Gyldendal
  STORLEK
  344,8
  KB

  Fler böcker av Line Kyed Knudsen

  Hjerteveninder Hjerteveninder
  2012
  K for Kara 1-5. Friendships and First Loves K for Kara 1-5. Friendships and First Loves
  2024
  Astrid på förskolan - På utflykt och andra berättelser Astrid på förskolan - På utflykt och andra berättelser
  2024
  Morten og Mutti - Kaos på åbent hav Morten og Mutti - Kaos på åbent hav
  2023
  Morten og Mutti - Den store flugt Morten og Mutti - Den store flugt
  2023
  Læs med K for Klara (1) Bedste venner Læs med K for Klara (1) Bedste venner
  2023