Mélybe ránt a lápvilág

    • 59,00 kr
    • 59,00 kr

Utgivarens beskrivning

A két iker, Jack és Jill tizenhét évesen tértek vissza otthonukba, ezt követően kerültek Eleanor West csellengő gyermekeknek fenntartott intézetébe.


De vajon mi történt velük ezt megelőzően, a Lápvilágon?


Jacqueline anyja tökéletes lánya volt: csendes, udvarias, mindig hercegnőhöz illő ruhában. Ugyan kissé szigorúan bántak vele, de hát a tökéletes gyermekek nem teremnek csak úgy.


Jillian apja tökéletes lánya volt: kalandvágyó és vagány. Az apja jobban örült volna egy fiúnak, de ha már így alakult, kihozta a helyzetből a legtöbbet.


Az ikrek ötévesen jöttek rá, hogy a felnőttekben nem lehet megbízni.


Tizenkét évesen lementek a lehetetlen lépcsőn, hogy megtanulják, a megjátszott szeretet nem elég, hogy felkészítse az embert egy olyan életre, amelyet át- meg átsző a varázslat… És ahol a halállal, vámpírokkal, őrült tudósokkal és létfontosságú döntésekkel kell majd szembenézniük.


Seanan McGuire új története a sokszorosan díjnyertes Minden szív kaput nyitban megismert sötét és mágikus világba kalauzolja el az olvasókat, ahol a tündérmesék mélyén gyakran szörnyek rejtőznek, az igazság pedig ezer foggal mar bele az emberi lélekbe.

GENRE
Sci-fi och fantasy
UTGIVEN
2019
26 augusti
SPRÅK
HU
Ungerska
LÄNGD
168
Sidor
UTGIVARE
Fumax
STORLEK
1,9
MB

Fler böcker av Seanan McGuire

2016
2020
2015
2016
2017
2015