Megasamling Nr. 1

    • 115,00 kr
    • 115,00 kr

Utgivarens beskrivning

Ni fantastiske barnebøker i en. Perfekt til kvelds lesingen! Over 300 sider.


Dette er inkludert:


1. Grisastisk


Grisastisk er en morsom bildebok med over 30 sider søt datagenerert kunst. Introduser barna dine til et bra budskap som handler om å akseptere mennesker for hvem de er. Flott som kveldshistorie! Beskrivelser av mine andre populære barnebøker kommer etter hovedhistorien (5 sider i tillegg).


2. Min Lille Drage


En bildebok kan bare beskrives som morsom og søt, Min Lille Drage har over 30 sider med fantastisk data-laget kunst. Finn ut hva som skjer når en ung leser får en drage til jul! En kveldshistorie for barn mellom 3 og 6 år som vil underholde! (Til og med voksne vil finne noe å smile av.)


3. Ninja Robot Reparatører


Artig, vittig og masse moro, følg forfatterens eventyr når han ansetter en gruppe vittige Ninja Robot Reperatører for å fikse klokken hans. Inneholder over 50 sider med fargerik data grafikk som helt sikkert vil få deg til å humre!


4. Muntre Sunne Hjerter


Muntre Sunne Hjerter er den perfekte måten å snakke med barna om ernæring og sunne valg på. I denne morsomme lille bildeboken vil du finne mange fine bilder og positive budskap. Ca. 50 sider til sammen.


5. En Lomme Full av Dinosaurer


En Lomme Full av Dinosaurer er en artig bildebok med over 30 sider fulle av lærerikt materiale om dinosaurer. Denne boken inneholder flott 2D og 3D kunst som helt sikkert vil fascinere ditt 3-5 år gamle barn. For å gjøre boken lettere å forstå fortelles den fra dinosaurenes side og kommer med forklaringer på hvordan man uttaler navnene deres. (Dinosaurer er irriterende, altså!) En flott måte å introdusere barnet til dinosaurene på! Anbefalt for alle aldre (til og med mamma og pappa vil like denne!).


6. Om Jeg Var en Robot


Har du noen gang drømt at du var en robot? Hva ville du gjort? Hvordan ville du gjort det? Og viktigst av alt, hva ville du skapt med dine nye krefter? Finn ut hva denne unge gutten opplever når han besøker drømmeland og bygger sin egen versjon fremtiden. Fra forfatteren bak Min Lille Kjæledyrs Drage, Min Gale Kjæledyrs Frosk og Ninja Robot Reparatører. Ca. 40 sider til sammen.


7. Min Gale Kjæledyr Frosk


Min Gale Kjæledyr Frosk vet ikke hva han er! Kanskje han er en hemmelig agent eller en verdensmester i golf. Ingen vet. Dag etter dag løper han rundt i sirkler og prøver å være alt for alle. Det er ikke før han møter en som er glad i han at han innser det viktigste av alt...


8. Min Pappas Tøffe Bilsamling


Min Pappas Tøffe Bilsamling inneholder et stort utvalg fargerike biler og er en fantastisk historie du kan lese for sønnen din før han sovner. Den inkluderer over 30 sider med flotte biler og lastebiler med et hjertevarmende budskap. Fra forfatteren bak Min Lille Kjæledyr Drage og Min Gale Kjæledyr Frosk. Om du liker budskapet bak de andre bøkene mine, vil du ikke bli skuffet av denne.


9. En Liten Bok om Deg


Ta deg tid til å lese denne hjertevarmende bildeboken til barnet ditt. Boken har over 30 sider med livaktig, datagenerert kunst som vil være mer en nok til å holde dem interessert i tillegg til den flotte meldingen som ligger under. Det finnes ikke en bedre måte å si at du er glad i dem på!


Beskrivelser av mine andre populære barnebøker er inkludert etter hoved historien (5 tilleggs sider).

GENRE
Barn
UTGIVEN
2018
13 december
SPRÅK
NB
Norska (bokmål)
LÄNGD
350
Sidor
UTGIVARE
S.E. Gordon
STORLEK
28,9
MB

Fler böcker av Scott Gordon

2015
2018
2017
2015
2020
2018

Andra böcker i serien