Navy Seal Navy Seal

Navy Seal

Hvad jeg har lært af et liv i krig

    • 209,00 kr
    • 209,00 kr

Utgivarens beskrivning

Det var et stykke verdenshistorie, da retfærdigheden indhentede Osama bin Laden i Pakistan en nat i 2011. For Navy SEAL-soldaten Mark Owen var det endnu en mission. Forud gik ti strabadserende år med træning og utallige succesfulde og fejlslagne operationer, som ikke ændrede verdens gang, men formede ham som en førsteklasses Navy SEAL. En vellykket mission er summen af alle de forudgående fiaskoer i felten, forklarer Mark Owen i denne bog. Og den bedste elitesoldat er den, der erkender sine fejl. Men nægter at leve med dem.


NAVY SEAL er en ydmyg mands rejse gennem en enestående karriere. Bogen giver et unikt indblik i værdier som tillid og kammeratskab og løfter sløret for, hvordan en elitesoldat håndterer følelser som frygt, panik og stress. Hvordan man holder hovedet koldt og bliver ved med at dykke, når hele kroppen skriger efter ilt. Hvordan man bevarer fokus i frit fald, når man lige har skåret sin faldskærm af efter et ukontrolleret spin. Og hvad man kan bruge det til på en frostkold nat i skarp kamp mod Taliban.

GENRE
Biografier och memoarer
UTGIVEN
2015
5 november
SPRÅK
DA
Danska
LÄNGD
306
Sidor
UTGIVARE
ArtPeople
STORLEK
10,9
MB

Fler böcker av Mark Owen & Kevin Maurer

No Easy Day No Easy Day
2012
Ingen lätt dag - En unik rapport inifrån specialstyrkan som dödade Usama bin Laden Ingen lätt dag - En unik rapport inifrån specialstyrkan som dödade Usama bin Laden
2017
No Hero No Hero
2014
Ingen hjälte : elitsoldat i U.S. Navy Seals Ingen hjälte : elitsoldat i U.S. Navy Seals
2017
En svær dag En svær dag
2012
No easy day No easy day
2012