Nuku hyvin, pieni susi – Gjumin e ëmbël, ujku i vogël (suomi – albania‪)‬

Kaksikielinen lastenkirja, 2. ikävuodesta eteenpäin, mukana äänikirja ja video

    • 55,00 kr
    • 55,00 kr

Utgivarens beskrivning

Kaksikielinen lastenkirja, 2. ikävuodesta eteenpäin (suomi – albania), mukana äänikirja ja video.
Timiä ei nukuta. Hänen pieni sutensa on kadonnut! Unohtuikohan se ulos? Aivan yksin hän uskaltautuu pimeään yöhön – ja saa mukaansa odottamattomia vieraita….
► Mukana värityskuvat! Kirjassa olevan linkin kautta voit ladata tarinan kuvat väritettäviksi.
Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje (finlandisht – shqip), me audio dhe video.
Timi nuk mund të bije në gjumë. Ujku i tij i vogël nuk është më aty! A mos ndoshta e ka harruar jashtë atë? I vetëm, ai del jashtë natën ‒ dhe takon shoqëri të papritur…

GENRE
Uppslagsböcker
UTGIVEN
2021
1 februari
SPRÅK
FI
Finska
LÄNGD
32
Sidor
UTGIVARE
Sefa Verlag
STORLEK
210,6
MB

Fler böcker av Ulrich Renz

2021
2022
2022
2021
2022
2021

Andra böcker i serien

2021
2021
2021
2021
2021
2021