• 119,00 kr

Utgivarens beskrivning

Ka shumë njerëz në mbarë botën që kanë pyetje në lidhje me historinë e botës sonë dhe piramidat e Egjiptit. Ky libër do të përpiqet t'ju tregojë të vërtetën për historinë botërore - bazuar në provat e gjetura nga studiuesit.

Autori David Ewing Jr ka udhëtuar në mbi 2000 qytete dhe qytete dhe fshatra në të gjithë botën dhe ka bërë shumë kërkime historike gjatë 20 viteve dhe ka njohuri të mëdha për historinë botërore.

Ky libër do të tregojë shumë nga faktet që studiuesit kanë identifikuar në lidhje me Piramidat dhe tema të tjera të lidhura - dhe do të përmbledhë ato që kanë zbuluar. Ka prova fotografike që tregojnë se David Ewing Jr bëri një hulumtim të duhur për të verifikuar ato që thonë studiuesit dhe historianët.

GENRE
Historia
UTGIVEN
2020
29 april
SPRÅK
SQ
Albanska
LÄNGD
211
Sidor
UTGIVARE
PublishDrive
STORLEK
31.1
MB

Fler böcker av David Ewing Jr