• 35,00 kr

Utgivarens beskrivning

În zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Pământului. Un singur bărbat s-a înălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim și astăzi…

.

Mikhail are o nouă misiune: să antreneze războinicii pentru a se opune răpirilor misterioase. Dar drumul de la soldat la general nu e niciodată simplu, cu atât mai mult cu cât fiul Căpeteniei îți subminează autoritatea. Provocările se complică și mai tare când se află că „demonii-șopârlă” au pus o recompensă pe capul lui Mikhail.

.

Când un bărbat a căzut din ceruri și a jurat să îi apere satul, Ninsianna a crezut că rugăciunile i-au fost ascultate. Dar un rival pune la îndoială onoarea lui Mikhail, acest lucru nu doar că divizează satul, ci zguduie și încrederea Ninsiannei.

.

Între timp, în ceruri, zvonurile legate de un tratament împotriva extincției iminente a Angelicilor ajung la urechile armatelor disperate ale Împăratului. Raphael primește sarcina de a găsi „Sfântul Graal”, fără a ști că Lucifer face deja manevre pentru a pune mâna pe el. O moarte tragică provoacă o confruntare epică, gata să frângă cerurile.

.

Saga Sabia Zeilor continuă în Cartea a patra: „Prin mijlocul pietrelor scânteietoare”.

.

Această carte NU este o operă cu caracter religios!

.

Ordinea de citire a saga „Sabia Zeilor” 

— „Eroi de Demult (o nuvelă)”

— „Sabia Zeilor”

— „Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi”

— „Fructul interzis”

— „Prin mijlocul pietrelor scânteietoare”

— „Regina al unui Imperiu Inferior”

.

Limba română, cărți românești - Romanian language, Romanian edition, Romanian books

GENRE
Sci-fi och fantasy
UTGIVEN
2021
13 april
SPRÅK
RO
Rumänska
LÄNGD
436
Sidor
UTGIVARE
Seraphim Press
STORLEK
7
MB

Fler böcker av Anna Erishkigal

Andra böcker i serien