Utgivarens beskrivning

Vdekja është vërtet ngjarje e tmerrshme për çdo individ. Allahu i lartësuar, ka përcaktuar që gjithçka që është e gjallë një ditë do të vdesë. Allahu i lartësuar, ka thënë:

"Gjithçka që është në Tokë është kalimtare, do të mbetet vetëm fytyra e Zoti tënd, Lavdiplotit dhe Fisnikut." (Rrahman 26-27)

GENRE
Religion och andlighet
UTGIVEN
2013
24 oktober
SPRÅK
SQ
Albanska
LÄNGD
323
Sidor
UTGIVARE
DawaTools
STORLEK
370,7
KB

Fler böcker av Aid el-Karni