Mesazhe

    • 4,49 €
    • 4,49 €

Publisher Description

Koleksioni im i 2018-2020 me 50 poezi - romantike dhe filozofike / per jeten.
Shpresoj t'ju pelqejne.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2020
1 September
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
34
Pages
PUBLISHER
Vangjel Canga
SIZE
191
KB

More Books by Vangjel Canga

2017
2017
2017
2017
2016
2015