2: Чистокръвн‪и‬

Pure by Jennifer L. Armentrout

    • USD 8.99
    • USD 8.99

Descripción editorial

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

„На света има два вида хора – онези, които седят около огъня и се взират в пламъците, и другите, които са запалили огъня.“

Има нужда, но има и съдба… Никак не е готино обаче да си осъден да се превърнеш в нещо като свръхестествен контакт на някого – особено след като „другото ти аз“ се появява навсякъде, където отидеш и ти. Сет следва Александрия неотлъчно по петите – в тренировъчната зала, пред класната ѝ стая, дори в спалнята ѝ - и това определено не ѝ харесва. Връзката им обаче дава и някои предимства на Алекс – тя най-сетне се отървава от кошмарите, които я спохождат след преживяното с майка си. Но как се отразява тази връзка на забранените ѝ чувства към Ейдън? И какво би направил – и жертвал – той заради нея?

Когато деймони проникват в Завета и започват да нападат учениците, божествата изпращат на помощ фурии – по-нисши създания от тях, но притежаващи силата да изкореняват всякакви заплахи за Завета, за Аполиона... и за Алекс. Срещу тях се изправят зловещи чудовища, пиещи етер, и над Сет надвисва мистериозна заплаха – дали това означава гибелта на Алекс?

А когато боговете са замесени, някои решения не могат никога да бъдат отменени.

Книга втора от поредицата ЗАВЕТЪТ

GÉNERO
Ciencia ficción y fantasía
PUBLICADO
2022
18 de noviembre
IDIOMA
BG
Búlgaro
EXTENSIÓN
447
Páginas
EDITORIAL
EGMONT
VENTAS
Egmont Bulgaria EAD
TAMAÑO
2.2
MB

Más libros de Дженифър Л. Арментраут

2023
2023
2023
2023
2022
2022

Otros libros de esta serie

2023
2023
2023
2022