Én ud af en million Én ud af en million

Én ud af en million

    • $9.99

    • $9.99

Publisher Description

En forårsdag afholder Jennie og Sue et åbent ridestævne for eleverne på miss Tukes rideskole, men til Jennies store forbitrelse møder Clare Burnley op og vinder pokalen for øjnene af alle de andre.
Området hjemsøges på den tid af en flok sigøjnere. En nat forsvinder to ponyer fra rideskolen, og dagen efter er også Shantih og Bandit væk. Ude af sig selv af sorg vover Jennie og Sue sig til sigøjnerlejren, hvor en lille dreng afslører, at hestene gemmes i bjergene. Efter timers søgen finder de to piger skjulestedet – uden heste. Et tilfældigt tip leder dem videre til en stor heste auktion. Her lykkes det i sidste øjeblik af finde de to ponyer. Men Shantih er som sunket i korden.
På hjemturen hører Jennie tilfældigt en vrinsken fra en hestetransport, og snart er Jennie igen forenet med Shantih. Nu kan hun forbedre sig til det store ridestævne i Inverburgh, hvor hun er sikker på at vinde pokalen.
Men Clare Burnley er også blandt deltagerne ...

Én ud af en million er nummer 6 i serien om Jennie
Den skotske forfatter Patricia Leitch (1933-2015) er kendt for sine populære børnebøger. Hun var stor fortaler for dyrs rettigheder, og mange af hendes bøger handler om heste og livet omkring rideskoler. Patricia Leitchs bøger er blevet oversat til et væld af fremmedsprog, og mange af dem er udkommet på dansk.

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
WEN
Winni Ellegaard Nielsen
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
04:30
hr min
RELEASED
2023
October 30
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
210.6
MB