• $3.99

Publisher Description

Charles de Montesquieu, var en politisk tänkare, föregångaren till sociologi, fransk filosof och författare av upplysningen. Ung man fascinerad av vetenskap och bekväma med andan i Regency, Montesquieu publicerade anonymt persiska Letters (1721), en brevroman som gör narr satir franska ser samhället genom fiktiva pers och be de olika politiska och sociala system, inklusive sitt eget land. Han reste sedan till Europa och stannade mer än ett år i England. Därefter ägnade han sig åt sina stora verk som kombinerar historia och politisk filosofi, bland annat "The Spirit of lagarna" (1748).

Montesquieu är en av de tänkare politiska och sociala organisation där de moderna politiska liberala samhällen förlitar sig. Hans design - särskilt när det gäller maktdelning - hjälpte bestämma principerna de västliga demokratierna.

100 Dessa citat är avsedda att ge tillgång till sitt monumentala verk av ett urval av hans viktigaste tankar i ett format som erbjuder tillgängliga för alla. Ett citat är ett utdrag ur ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av en komplex idé, ett pass, en öppning till en djupare reflektion.

GENRE
Classics
NARRATOR
JJ
Johannes Johnström
LENGTH
00:24
hr min
RELEASED
2020
December 10
PUBLISHER
Astorg Sweeden
PRESENTED BY
Audible.com
LANGUAGE
SV
Swedish
SIZE
24.8
MB