Auxiety Auxiety

Auxiety

    • $12.99

    • $12.99

Publisher Description

Zo hadden ze het op hun eerste werkdag afgesproken: binnen tien jaar zouden zij die tent runnen en alle dinosaurussen uitroeien.
Hiphop zou de multiculturele meteoriet zijn op Hilversum, of ze het nu wilden of niet.
Sky is the limit in de Nederlandse muziekindustrie. Dat brengt een snel veranderende wereld met zich mee – inclusief geld, macht en grote belangen.
De hoofdpersonages in Auxiety begeven zich in deze wereld: Amir, een succesvolle independent rapper, Isaiah, een ambitieuze A&R van een toonaangevend platenlabel, en Wytske, een invloedrijke playlist editor bij een grote streamingdienst. Alle drie lijken ze de winnaars in de Nederlandse hiphopscene, maar dan dreigen ze zichzelf te verliezen.
Auxiety is een hedendaagse pageturner vol ambitie, zelfspot en liefde voor muziek, maar ook vol flagrant materialisme, morele misstappen en doorgedraaide ego's.
Aux•ie•ty (De; V)
1. een gevoel van ongemakkelijkheid, nervositeit, schaamte over je muzieksmaak en of -kennis: ze wist niet wat ze hierna op moest zetten, ze werd overspoeld door auxiety.
2. een aandoening gekenmerkt door overmatige blootstelling aan de muziekindustrie: hij werkt al zeker tien jaar in de business, hij lijdt denk ik aan auxiety.
Dieuwertje Heuvelings (1989) is sinds 2007 werkzaam in de muziekindustrie. Door haar baan bij het succesvolle Spotify werd zij op jonge leeftijd een van de meest invloedrijke figuren in de hiphopscene. Eerder schreef ze voor Hard//Hoofd en SSBA Salon.

GENRE
Fiction
NARRATOR
BvB
Brian van Belzen
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
05:18
hr min
RELEASED
2021
August 17
PUBLISHER
Storytel Publishing NL
SIZE
236.3
MB