Bittersød Bittersød

Bittersød

    • $17.99

    • $17.99

Publisher Description

Hurtige scoringer er ikke længere en del af Griffin Shipleys liv. På college var han ellers footballholdets bekymringsløse festfyr, men nu står han med ansvaret for familiegården i Vermont og en æblehøst, der skal i hus. Og han har bestemt ikke tid til den kvinde, der dukker uventet op og forventer at købe hans æbler til laveste bud.

En køretur til Vermont og et gensyn med Griffin står heller ikke øverst på Audrey Kidders ønskeseddel, men guderne skal vide, at hun desperat har brug for at imponere sin chef. Og her skal en selvretfærdig bondeknold ikke stå i vejen.

Det hjælper ikke, at Audrey og Griffin dengang på college tilbragte et par hede nætter sammen, og at det igen slår gnister imellem dem...

Bittersød er første selvstændige bog i Sarina Bowens romantiske og sexede serie TRUE NORTH, der udspiller sig i det idylliske New England.

Sarina Bowen er en RITA Award-vindende amerikansk forfatter bosiddende i New Hampshire. Hun står bag en lang række romance-bøger, heriblandt de to serier HAM og WAGS, som er skrevet i samarbejde med New Adult-forfatteren Elle Kennedy. Senest er Sarina Bowens serie Ivy Years udkommet på Flamingo.

GENRE
Romance
NARRATOR
Sara Line Møller Olsen, Jakob Rasmussen
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
09:03
hr min
RELEASED
2023
March 28
PUBLISHER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
474.5
MB