De kallar honom Bitcoinmiljonären De kallar honom Bitcoinmiljonären

De kallar honom Bitcoinmiljonären

    • $12.99

    • $12.99

Publisher Description

Berättelsen om Sveriges mest uppmärksammade rättsfall inom digitala valutor

Hösten 2013 börjar teknikintresserade Linus Dunkers engagera sig i den nya digitala valutan bitcoin. Han köper och säljer den digitala valutan, bryter sina egna och åker land och rike runt för att föreläsa om det nya fenomenet. Det tar inte många år innan Linus har gjort sig ett namn inom branschen. Det skrivs spaltmeter om bitcoin i media och Linus ställer upp i intervjuer i så väl lokalpressen som Sveriges radio och Svenska Dagbladet. Allt går som på räls fram till den dagen några främmande människor ringer på dörrklockan. Ingenting blir någonsin sig likt igen.

"De kallar honom Bitcoinmiljonären" är berättelsen om en nyfiken, modig och teknikintresserad man. Vi får följa med när den första datorn kommer in hemmet, det ideella arbetet i Afrika, förhindrandet av hundratals bedrägerier, utkastningen ur banken, medias skriverier och inte minst: kriget mot Skatteverket.

Boken är skriven av Linus fru Jessica Dunkers som på nära håll bevittnar myndigheternas maktspel och rättssystemets brister.

GENRE
Biographies & Memoirs
NARRATOR
JD
Jessica Dunkers
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
05:24
hr min
RELEASED
2020
March 1
PUBLISHER
Jessica Dunkers
SIZE
267.9
MB