De Magische Fabriek (Oliver Blue en de School voor Zieners – Boek 1): Digitally narrated using a synthesized voice

Publisher Description

This recording has been digitally produced by DeepZen Limited, using a synthesized version of an audiobook narrator’s voice under license. DeepZen uses Emotive Speech Technology to create digital narrations that offer a similar listening experience to human narration. “Een machtig begin van een serie die strijdlustige protagonisten combineert met uitdagende omstandigheden. Dit zal niet alleen jongvolwassenen aanspreken, maar ook volwassen fantasy-fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door sterke vriendschappen en tegenstanders.”
– Midwest Book Review (Diane Donovan) (over Een Troon voor Zusters)

“De verbeeldingskracht van Morgan Rice kent geen grenzen!”
– Books and Movie Reviews (over Een Troon voor Zusters)

De #1 bestverkopende fantasy-auteur Morgan Rice komt met een nieuwe serie voor jonge tieners – én volwassenen! Fans van Harry Potter en Percy Jackson: zoek niet verder!

DE MAGISCHE FABRIEK: OLIVER BLUE EN DE SCHOOL VOOR ZIENERS (BOEK 1) vertelt het verhaal van de 11-jarige Oliver Blue, een jongen die ongeliefd is bij zijn hatelijke familie. Oliver weet dat hij anders is en voelt dat hij krachten bezit die anderen niet hebben. Geobsedeerd door uitvindingen is Oliver vastberaden om aan zijn afschuwelijke leven te ontsnappen en iets belangrijks na te laten in de wereld.

Wanneer Oliver voor de zoveelste keer moet verhuizen wordt hij in een nieuwe klas geplaatst, een die nog erger is dan de vorige. Hij wordt gepest en buitengesloten en ziet geen uitweg. Maar wanneer hij op een verlaten fabriek stuit, vraagt hij zich af of zijn dromen misschien toch nog uit zullen komen.

Wie is de mysterieuze oude uitvinder die zich in de fabriek heeft verborgen?

Wat is zijn geheime uitvinding?

En zal Oliver echt terug in de tijd reizen, naar een magische school in 1944 waar kinderen net zulke krachten hebben als hij?

DE MAGISCHE FABRIEK is een hartverwarmende fantasy, het eerste boek in een meeslepende nieuwe serie vol magie, liefde, humor, verdriet, tragedie, lotsbestemmingen en een aantal schokkende wendingen. Oliver Blue zal je hart veroveren en het zal lastig worden om je boek neer te leggen.

Boek 2 in de serie (DE BOL VAN KANDRA) en Boek 3 (DE OBSIDIANS) zijn nu ook beschikbaar!

“Dit is het begin van iets wonderbaarlijks.”
– San Francisco Book Review (over Een Zoektocht van Helden)

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
MR(v
Morgan Rice (synthesized voice)
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
10:15
hr min
RELEASED
2022
July 12
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
372.5
MB

Listeners Also Bought

2022
2022
2021
2022
2022
2020