Det store i det små Det store i det små

Det store i det sm‪å‬

    • $25.99

    • $25.99

Publisher Description

Uhyggelig aktuel amerikansk roman til dig, der elskede "Niceville" og "Dræb ikke en sangfugl". 

Ruth Jefferson er en dygtig barselssygeplejerske med over tyve års erfaring, der sætter en ære i at give de nyfødte og deres mødre den bedste pleje. Hvordan kan hun pludselig befinde sig i den vanvittige situation at stå anklaget for mordet på et spædbarn?

Kennedy McQuarrie arbejder som forsvarsadvokat for samfundets svageste. Mange af Kennedys klienter er sorte, men for hende spiller hudfarve ingen rolle. Alle har krav på en retfærdig retssag. Da sagen om den sorte barselssygeplejerske Ruth, der står anklaget for mord på en nyfødt, som hun udtrykkeligt har fået forbud mod at røre af barnets racistiske far, havner på Kennedys bord, ved hun, at det er den type sag, hun er blevet advokat for at vinde.

Mens sagen går sin gang, og det langsomt kommer for dagen, hvad der virkelig skete på det hospital, bliver alle involverede parter i sagen - den sigtede sygeplejerske, den sørgende far og den hårdt kæmpende forsvarer - tvunget til at se nærmere på den verden, de lever i, og de sandheder, de har troet på og levet efter.

Det store i det små er en roman om fordomme og magt - om det, der skiller os, og det, der forener os. En stærk fortælling, der vil forandre dit liv og åbne dine øjne.

GENRE
Fiction
NARRATOR
Christian Engell, Camilla Qvistgaard Dyssel, Maria Stokholm
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
16:38
hr min
RELEASED
2018
April 27
PUBLISHER
Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag A/S
PRESENTED BY
Audible.com
SIZE
848.2
MB